Mogelijkheden in het Bosbad

Nieuwsgierig wat we voor mogelijkheden we in het Bosbad hebben?? Klik hier voor meer info!...

lees verder » banner image

Baby-, peuter- en kleuterzwemmen

Het baby- peuterzwemmen is een leuke activiteit voor ouder en kind en richt zich op watervrij maken ...

lees verder » banner image

Zwangerschapszwemmen

Voel je gewichtloos in het water en werk aan soepelheid en conditie...

lees verder » banner image

Meer over zwemlessen

De lesprijs bedraagt voor het jaar 2018 € 45,50 per maand. Dit bedrag dient op de eerste les van de maand te zijn voldaan.

De kaart die u gekregen hebt bij de inschrijving van uw kind wordt dan opgeladen voor een maand les. Betalen contant of per pin is ook mogelijk.  De kaart moet bij elke les aan de receptie worden getoond, ter controle van de geldigheid. Uw kind krijgt dan een rode munt mee die aan de zwemjuf of –meester gegeven moet worden ten teken dat uw kind beschikt over een geldige leskaart. Kunt u deze kaart niet tonen, dan mag uw kind niet deelnemen aan de les.

 

Het tarief van de leskaarten is een gemiddeld tarief per maand. Uitvallende lessen tijdens vakantie en op feestdagen zijn hierin verrekend.

 

LET OP: Verzuim van de lessen is voor eigen rekening. Er moet voor elke maand worden betaald ongeacht de duur van de afwezigheid van uw kind; halve maandleskaarten worden in deze situaties niet verkocht. Als uw kind niet mee kan doen met de lessen verzoeken wij u dit kenbaar te maken aan de receptie. Na drie weken afwezigheid zonder afmelding volgt verwijdering uit de lesgroep.

 

Het is niet toegestaan om tijdens de lessen uw kleding in de kleine kleedhokjes te laten hangen. U kunt uw kleding in de kluisjes leggen of gebruik maken van de grote kleedruimtes.

 

Gratis zwemmen voor kinderen die op zwemles zitten

Met ingang van 2016 zijn de regels voor het gratis zwemmen voor leskinderen tijdens recreatie-uren gewijzigd. Vanaf nu mogen leskinderen tijdens de recreatie-uren in het weekend gratis zwemmen op zaterdag tussen 13.00 – 15.00 uur en zondag tussen 10.00 uur en 15.00 uur om extra te oefenen. Daarnaast is het vanaf nu ook op de woensdagmiddagen van 13.30 - 15.30 uur en in de schoolvakanties! De begeleider van het kind betaalt dan wel het normale toegangstarief. Let wel op: kinderen zonder zwemdiploma moeten altijd met een begeleider boven de 18 jaar  komen zwemmen.

 

Plasouders.

Wij hanteren strikte regels met betrekking tot de veiligheid. Ongelukken moeten zoveel mogelijk worden voorkomen. Daarom vragen wij, voor de veiligheid van uw kind, om de aanwezigheid van een zogenaamde “plasouder” bij elke groep. Als een kind moet plassen wordt het begeleid naar de toiletten en weer terug zodat het onderweg niet onverhoeds in het water kan vallen. Bij het ophalen van de kinderen aan het begin van de les wordt door de lesgever gevraagd wie van de ouders meegaat als plasouder. Wij hopen op uw medewerking.

 

Vragen en/of problemen.     

Elke zes weken is er een kijkles. U kunt dan kijken bij de les van uw kind en na afloop vragen stellen aan de lesgever. Alle overige lesdagen is daar tussen de lessen helaas geen tijd voor. Tijdens deze lessen wordt u gevraagd plaats te nemen op de tribune.

Zijn er toch problemen die niet kunnen wachten tot de volgende kijkles, dan kunt u telefonisch terecht bij Syp Warners (tel. 0527-697777). Zij zal proberen, eventueel in overleg met de lesgever, uw vraag te beantwoorden en/of de problemen op te lossen.

 

Wij hopen dat u en uw kind een prettige lestijd zullen hebben in het Bosbad.

 

Het Bosbadteam.

 

Buitengewoon NOP logo
Boslaan 30 ~ 8302 AB Emmeloord ~ T 0527 69 77 77 ~ info@bosbad.nl ~ www.bosbad.nl

ontwerp: Mijnvormgever.nl

<h1>bosbad.nl sitemap:</h1> <a href="https://www.bosbad.nl//">Home</a><br /> <a href="https://www.bosbad.nl/nieuws">Nieuws</a><br /> <a href="https://www.bosbad.nl/agenda">Agenda</a><br /> <a href="https://www.bosbad.nl/openingstijden">Openingstijden</a><br /> <a href="https://www.bosbad.nl/tarieven">Tarieven</a><br /> <a href="https://www.bosbad.nl/zwembad">Huisregels</a><br /> <a href="https://www.bosbad.nl/zwemdiplomas-abc_1386">Zwemdiploma&rsquo;s ABC</a><br /> <a href="https://www.bosbad.nl/meer-over-de-zwemlessen_1405"><b>Meer over zwemlessen</b></a><br /> <a href="https://www.bosbad.nl/baantjes-trekken">Baantjes trekken</a><br /> <a href="https://www.bosbad.nl/therapiebad">Therapiebad</a><br /> <a href="https://www.bosbad.nl/activiteiten">Groepslessen</a><br /> -<a href="https://www.bosbad.nl/aquafitness">Aquafitness</a><br /> -<a href="https://www.bosbad.nl/aquabalance">Aquabalance</a><br /> -<a href="https://www.bosbad.nl/activiteiten-trimzwemmen">Trimzwemmen</a><br /> -<a href="https://www.bosbad.nl/activiteiten-zwangerschapszwemmen">Zwangerschapszwemmen</a><br /> -<a href="https://www.bosbad.nl/activiteiten-baby-peuter-kleuterzwemmen">Baby-, peuter- en kleuterzwemmen</a><br /> -<a href="https://www.bosbad.nl/activiteiten-50plus-zwemmen">50-Plus zwemmen</a><br /> <a href="https://www.bosbad.nl/floatfit">Floatfit</a><br /> <a href="https://www.bosbad.nl/activiteiten-zonnebank">Zonnebank</a><br /> <a href="https://www.bosbad.nl/activiteiten-kinderfeestje">Kinderfeestje</a><br /> <a href="https://www.bosbad.nl/video">Video</a><br /> <a href="https://www.bosbad.nl/foto">Foto</a><br /> <a href="https://www.bosbad.nl/vacatures">Vacatures</a><br /> <a href="https://www.bosbad.nl/contact">Contact</a><br /> -<a href="https://www.bosbad.nl/activiteiten-contactformulier">Contactformulier</a><br /> <a href="https://www.bosbad.nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="https://www.bosbad.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />