Mogelijkheden in het Bosbad

Nieuwsgierig wat we voor mogelijkheden we in het Bosbad hebben?? Klik hier voor meer info!...

lees verder » banner image

Baby-, peuter- en kleuterzwemmen

Het baby- peuterzwemmen is een leuke activiteit voor ouder en kind en richt zich op watervrij maken ...

lees verder » banner image

Zwangerschapszwemmen

Voel je gewichtloos in het water en werk aan soepelheid en conditie...

lees verder » banner image

Kinderfeestje

Voor een spetterend kinderfeestje kunt u prima in het Bosbad in Emmeloord terecht. Kinderen spelen graag in water en u doet ze vast een plezier met een waterfeestje. Naast zwemmen, kunnen de kinderen genieten van een patatje, frisdrank, een ijsje en snoep. En dat allemaal voor een leuke all-in prijs. Ga naar de pagina Tarieven voor de actuele prijs.

 

Spetters-arrangement

Het Bosbad biedt u dit arrangement aan samen met sportcafé Spetters. In het café van Spetters krijgt u een eigen tafel. U kunt hier iets eten of drinken, cadeautjes uitpakken en de jarige toezingen. Door de verbouwing zit de kantine nu boven de sporthal. Het is helaas niet meer mogelijk om met zwemkleding daar te komen. ( uiteraard bent u zelf ook vrij om wat lekkers mee te nemen ((geen glaswerk))

 

Extra zeemeerminzwemmen? 

Lijkt het uw kind leuk om iets speciaals te doen met het feestje, boek dan een zeemeerminfeestje. Dit is voor maximaal 10 kinderen (die in het bezit zijn van een A- en B-diploma) per feestje mogelijk.

De kinderen krijgen dan een zeemeerminexperience erbij van een half uur.

 

Voor wie?

Een kinderfeestje is leuk voor de jarige en zijn of haar gasten. Het plezier spat er vanaf en blijft een leuke herinnering voor iedereen! En u geniet van de blijde gezichten en het gemak van een leuk verzorgd feest.

 

Wanneer?

Kinderfeestjes kunt u telefonisch reserveren of persoonlijk aan de receptie van het bad. tel.nr.0527-697777

Buitengewoon NOP logo
Boslaan 30 ~ 8302 AB Emmeloord ~ T 0527 69 77 77 ~ info@bosbad.nl ~ www.bosbad.nl

ontwerp: Mijnvormgever.nl

<h1>bosbad.nl sitemap:</h1> <a href="https://www.bosbad.nl//">Home</a><br /> <a href="https://www.bosbad.nl/nieuws">Nieuws</a><br /> <a href="https://www.bosbad.nl/agenda">Agenda</a><br /> <a href="https://www.bosbad.nl/openingstijden">Openingstijden</a><br /> <a href="https://www.bosbad.nl/tarieven">Tarieven</a><br /> <a href="https://www.bosbad.nl/zwembad">Huisregels</a><br /> <a href="https://www.bosbad.nl/zwemdiplomas-abc_1386">Zwemdiploma&rsquo;s ABC</a><br /> <a href="https://www.bosbad.nl/meer-over-de-zwemlessen_1405">Meer over zwemlessen</a><br /> <a href="https://www.bosbad.nl/baantjes-trekken">Baantjes trekken</a><br /> <a href="https://www.bosbad.nl/therapiebad">Therapiebad</a><br /> <a href="https://www.bosbad.nl/activiteiten">Groepslessen</a><br /> -<a href="https://www.bosbad.nl/aquafitness">Aquafitness</a><br /> -<a href="https://www.bosbad.nl/aquabalance">Aquabalance</a><br /> -<a href="https://www.bosbad.nl/activiteiten-trimzwemmen">Trimzwemmen</a><br /> -<a href="https://www.bosbad.nl/activiteiten-zwangerschapszwemmen">Zwangerschapszwemmen</a><br /> -<a href="https://www.bosbad.nl/activiteiten-baby-peuter-kleuterzwemmen">Baby-, peuter- en kleuterzwemmen</a><br /> -<a href="https://www.bosbad.nl/activiteiten-50plus-zwemmen">50-Plus zwemmen</a><br /> <a href="https://www.bosbad.nl/floatfit">Floatfit</a><br /> <a href="https://www.bosbad.nl/activiteiten-zonnebank">Zonnebank</a><br /> <a href="https://www.bosbad.nl/activiteiten-kinderfeestje"><b>Kinderfeestje</b></a><br /> <a href="https://www.bosbad.nl/video">Video</a><br /> <a href="https://www.bosbad.nl/foto">Foto</a><br /> <a href="https://www.bosbad.nl/vacatures">Vacatures</a><br /> <a href="https://www.bosbad.nl/contact">Contact</a><br /> -<a href="https://www.bosbad.nl/activiteiten-contactformulier">Contactformulier</a><br /> <a href="https://www.bosbad.nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="https://www.bosbad.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />